DESPRE NOI


Complexul PREJMER CIRCUIT

In cadrul complexului nostru va oferim posibilitatea organizarii evenimentelor de tip TEAM BUILDING si CORPORATE, la care putem include o gama completa de servicii, cum ar fi FESTIVITATI DE PREMIERE, DECERNARI DE CUPE SI PREMII, SERVICII DE CATERING, SALA DE CONFERINTA. Ce inseamna sa-ti petreci timpul liber pe CIRCUIT? Inseamna sa vii singur sau de preferinta cu prietenii sa te intreci pe un circuit unic, care presupune indemanare si viteza avand la dispozitie tot materialul necesar, dedicat unei activitati de agrement. PREJMER CIRCUIT detine 1.2 Km Pista / Cladire Administrativa / Showroom / Restaurant / Sala de Conferinte / Zona dedicata Membrilor / Magazin / Infirmerie / Turn de Control / Boxe pentru gararea karturilor / 500 de locuri de parcare.Toate aceste facilitati au ca scop evidentierea PREJMER CIRCUIT drept un complex în care toate activitatile legate de karting si sporturile cu motor pot avea loc la cel mai înalt nivel. PREJMER CIRCUIT ESTE DEALER OFICIAL PENTRU: * Sasiuri Tony Kart * Motoare Rotax * Casti Bell * Anvelope Bridgestone * Anvelope Mojo * Echipament de competitie MIR * Sisteme de cronometrare Alfano * Accesorii si echipamente Itaka Toate produsele expuse în showroom sunt disponibile pe stoc în magazinul Prejmer Circuit. De asemena, personalul nostru specializat va poate ajuta sa comandati piesele de schimb necesare pentru sasiurile TonyKart si motoarele Rotax. Sala de Conferinte: Aflata la parterul cladirii principale, sala de conferinte a Prejmer Circuit este complet utilata pentru sedinte si team-building-uri. Scoala de pilotaj ÎMBUNĂTĂŢIREA TEHNICII DUMNEAVOASTRĂ DE CONDUCERE. Siguranţa pe drumurile publice este foarte importantă într-o lume în care viteza este uşor de obţinut, dardificil de controlat.

Prejmer Circuit se implică activ în reducerea numărului de victime în trafic oferind cursuri speciale care se organizează pe pistă şi în timpul cărora şoferii de toate vârstele pot învaţă să controleze viteza şi să evite accidentele, chiar în condiţii extreme. PILOŢII DE CURSE AI VIITORULUI: Alături de şcoala de pilotaj pentru un trafic mai sigur, Prejmer Circuit oferă cursuri pentru copiii care doresc să devină piloţi de curse. Pe lângă predarea de către un cunoscut pilot de curse a tehnicilor de pilotaj pe pistă, cursul destinat viitorilor campioni este format şi din: # pregătire teoretică în privinţa conduitei pe pistă # pregătire teoretică în fizica aplicată şi comportamentul kartului # pregătire teoretică în marketing şi PR # programe speciale de antrenament pentru dezvoltarea corpului şi reflexelor. Acesta este si locul în care se desfasoara cursurile teoretice ale scolii de pilotaj, precum si conferintele de presa ale evenimentelor ce au loc pe pista. Vă puteţi bucura de desenul deosebit al pistei noastre folosind karturile destinate activităţii de închiriere. Acestea pot fi folosite pe întreaga durată a programului de funcţionare a Prejmer Circuit şi garantează doza de adrenalină necesară pasionaţilor de viteză. Serviciile de închiriere pot fi folosite atât de adulţi cât şi de copii, datorită nivelului înalt de siguranţă al pistei, dar şi a karturilor noi produse de SodiKart, lider mondial în domeniul karturilor destinate activităţii de închiriere. Service-ul Pentru Karturi OPTIMIZAREA BESTIILOR MECANICE În zona dedicată a complexului oferim intervenţii de servisare pentru orice fel de probleme mecanice sau tehnice la orice fel de kart. Mecanicii noştri au fost instruiţi de către TonyKart în ceea ce priveşte şasiurile şi de Rotax în domeniul motoarelor.

GO KARTING !

Se spune ca o pista de succes trebuie sa fie un compromis între viteza si tehnica pilotajului.

De asemenea, ca cele mai interesante circuite sunt acelea pe care diferenta este facuta de pilot si nu de materialul de concurs. Foarte importanta este, de asemenea, siguranta pe care pistele moderne ar trebui sa o ofere. Acestea reprezinta si valorile care stau la baza Prejmer Circuit. Pista a fost conceputa ca un traseu dedicat pilotilor si le ofera acestora atât posibilitatea atingerii unor viteze de vârf importante, cât si satisfactia unor viraje deosebite, totul în cele mai ridicate standarde de siguranta.

DISPONIBILITATE CIRCUIT

Pentru informatii, rezervari, evenimente va rugam sa ne contactati telefonic si/sau email !

COLABORATORI