PISTA

Nascuta din pasiune pentru viteza, pista alterneaza virajele tehnice si liniile drepte foarte rapide. Cea mai atractiva curba este "parabolica" de mare viteza, care ofera pistei originalitate si rafinament.


PISTA

Circuitul este destinat tuturor pasionatilor de viteza si adrenalina, profesionisti sau amatori. .


Best time: 5:33:98

Total track length: 1250 m

Top speed 140 km/h/p>


Prejmer Circuit a fost conceput cu respectarea tuturor normelor internationale CIK-FIA si se afla în apropierea Brasovului, pe Drumul National 11 la kilometrul 16,2, pe un teren de 17 hectare. Se spune ca o pista de succes trebuie sa fie un compromis între viteza si tehnica pilotajului si, de asemenea, ca cele mai interesante circuite sunt acelea pe care diferenta este facuta de pilot si nu de materialul de concurs. Foarte importanta este, de asemenea, siguranta pe care pistele moderne ar trebui sa o ofere. Acestea reprezinta si valorile care stau la baza Prejmer Circuit. Pista a fost conceputa ca un traseu dedicat pilotilor si le ofera acestora atât posibilitatea atingerii unor viteze de vârf importante, cât si satisfactia unor viraje deosebite, totul în cele mai ridicate standarde de siguranta. Amplasat in cladirea principala a Prejmer Circuit, showroom-ul are o marime totala de 180 de metri patrati si ofera o imagine perfecta asupra tuturor produselor care se pot achizitiona la Prejmer Circuit. Aici puteti gasi ultimele evolutii ale urmatorilor producatori : - TonyKart > (sasiuri) - Rotax > (motoare) - Bell>(casti) - Bridgestone> (anvelope) - Mir > (combinezoane/îmbracaminte specifica) - Mojo > (anvelope) - Alfano > (sisteme de cronometrare) - Itaka > (echipament si accesorii) . Aflat la etajul cladirii principale

si conceput pentru a oferi o panorama a pistei, restaurantul bazat pe auto-servire este format atât dintr-un spatiu închis cu geamuri mari ce permit observarea activitatii de pe circuit, cât si dintr-o terasa acoperita. Mâncarea de calitate ofera pasionatilor energia de a pilota pe întreaga durata. Dimensiunea totala a restaurantului este de 450 metri patrati, dintre care partea interioara se întinde pe o suprafata de 315 metri patrati, în vreme ce terasa acoperita are o dimensiune de 135 metri patrati. PREJMER CIRCUIT ESTE DEALER OFICIAL PENTRU: * Sasiuri Tony Kart * Motoare Rotax * Casti Bell * Anvelope Bridgestone * Anvelope Mojo * Echipament de competitie MIR * Sisteme de cronometrare Alfano * Accesorii si echipamente Itaka. Toate produsele expuse în showroom sunt disponibile pe stoc în magazinul Prejmer Circuit. De asemena, personalul nostru specializat va poate ajuta sa comandati piesele de schimb necesare pentru sasiurile TonyKart si motoarele Rotax. Aflata la parterul cladirii principale, sala de conferinte a Prejmer Circuit este complet utilata pentru sedinte si team-building-uri. Acesta este si locul în care se desfasoara cursurile teoretice ale scolii de pilotaj, precum si conferintele de presa ale evenimentelor ce au loc pe pista noastra.

DISPONIBILITATE CIRCUIT

Pentru informatii, rezervari, evenimente va rugam sa ne contactati telefonic si/sau email !

COLABORATORI